Kvällen kommer bli bra.

Hej! 
 
Fast jag har inlindad fot så kommer kvällen bli bra. Kusinen och hennes familj är här och ska sova här. xD Nu ska jag höra färdigt på låtarna och sen åka till stallet med äpplen och sen hem och äta god mat = PIZZA! <3 Kommer vara en special pizza som inte är så onyttig ;) 
 
Men nu ska jag höra färdigt och sen ut och samla äplen under trädet! :) 
 
Ha en bra Villaavslutning ;) 
 
Ses! 
Puss och Kram Monia <3 
 

Foten inlindad.

Tja. 
 
När jag var till stallet så var jag i hagen och så skulle jag gå över ett dike och så steg jag snett med foten som jag inte får stiga snett med. Men nu är det nu inlindad och så får jag äta värktabletter. :) 
 
Och ikväll blir det inget Fäboda. Det blir att sitta hemma och ha kusinerna hit :) Men nu ska jag chilla och höra på musik ;) 
 
Ses!
Puss och Kram Monia <3 

Morgon och SKa till stallet! ;)

Hej!/Godmorgon ;) 
 
Sitter och dricker min kopp te och ska just ner och sätta på mig ridkläder och sen till stallet och ta hand om gumman Hiski. Ska inte rida nå.. Ska bara mysa och borsta henne! ;) Men nästa vecka ska jag börja rida för att få henne i motion efter betet. :) 
 
Ja, Och i dag är det ju villaavslutning. Så jag önskar alla en glad/bra villaavslutning med vänner och familj. Kommer själv kanske vara i Jakobstad vi Fäboda och ha trevligt med kusinen och hennes familj. Så om ni har tråkit så kom ti Fäboda. :)
 
Men nu ska jag dricka upp min te kopp och åka till stallet ;) 
 
Ses!
Puss och Kram Monia <3 
 
Visa fler inlägg