Skola, Hemma

Tja. Har varit hemma nu en timme så ska väl snart äta något och sen åka till gymmet med mamma ;) Men ska sticka en stund först före vi äter och sen åker iväg. :) Denna vecka kommer gå så himla långsamt. Och så har vi skoladag på Lördag också.. Kommer inte orka.. Faan! Det är bara att hålla ut och försöka allt vad man kan. Har två prov denna vecka.. :/ Matte och fysik.. Det kommer gå skit i båda proven för att jag har inget humör för att öva och jag tar det heldre på talang och från huvudet som man har hört på timmarna. :) 
 
Men nu ska jag sticka och kolla lite klipp på youtube ;) 
Ses!
Puss och Kram Monia <3 

:)

Hej..
 
Är nu hemma från gymmet och ska i duschen och sen blir det att äta nå frukt ;) Ska ju vara hälsosam :D Var i gymmet tyyp en timme och tränade ben och magen. Tyvärr blev det bara en bild när jag var ensam i gymmet ;) Bra att vara ensam ibland :) Ska också kanske vila en stund för är så trött på livet så det är inte klockt.. :S Men jag jag håller mig stark och försökar allt jag kan! :) <3 Tack till de som stöttar mig.. <3 Men nu blir det mat och sen sova en timme ;) Och resten av dagen blir läxor och chillande ;) 
 
Ses!
Puss och Kram Monia <3

---> Gymmet ;)

Tja!
 
Ska snart till gymmet ska bara vänta att mamma blir färdig. Så åker vi iväg ;) Ska mest träna magen och benen idag ;) Nästa gång jag åker blir det armarna och magen :) Ska åka nu så inte vi kommer så sent iväg till mommos ;D Men ska fixa en vattenflaska och sen iväg Kommer kanske nån bild från gymmet ;) 
 
Ses!
Puss och Kram Monia <3 
Visa fler inlägg