:)

Hej..
 
Är nu hemma från gymmet och ska i duschen och sen blir det att äta nå frukt ;) Ska ju vara hälsosam :D Var i gymmet tyyp en timme och tränade ben och magen. Tyvärr blev det bara en bild när jag var ensam i gymmet ;) Bra att vara ensam ibland :) Ska också kanske vila en stund för är så trött på livet så det är inte klockt.. :S Men jag jag håller mig stark och försökar allt jag kan! :) <3 Tack till de som stöttar mig.. <3 Men nu blir det mat och sen sova en timme ;) Och resten av dagen blir läxor och chillande ;) 
 
Ses!
Puss och Kram Monia <3
#1 - - Anonym:


små barn brukar ju sova en stund efter maten

Svar: Men jag har ju inte ätit.. Jag har faktiskt tränat.. Men jag åkte inte heller och sova! :)
Monia Väisänen

#2 - - Anonym:

Dendär kommentaren var ju verkligen nödvändig... Monia, de finns visst omogna människor som beter sej som småbarn. Men de e såna som kommenterar precis såna kommentarer som dendär förra.

Svar: I know.. Och det finns nog vissa som går och tar en powernap efter skolan ;)
Monia Väisänen

#3 - - Anonym:

Int såna som du<3

Svar: Tack <3 Vem du än är. Men kan du skick på Mail= [email protected]
Monia Väisänen

#4 - - Anonym:

Vfr ska alla skicka mejl åt dej hela tiden? E de int bättre å träffa vänner på riktit å prata ist för å tro att vänner kmr av sej själva å tål att bli behandlade hursomhelst?

Svar: För att jag vill ha mejl och jag börjar fatta en annan vinkel av pers. Och om man bara har hört skit om mig så är det bättre att ta på mejl än IRL! För vissa tror att jag är helt sur och dum mot alla men det är jag icke! xD Och jag behandlar människor med respekt mot vissa andra som tala skit om folk bakom deras ryggar! Och de gör inte jag. Man får tycka och tänka vad man vill men JAG säger det inte till nån! ;)
Monia Väisänen

#5 - - Tänker på dej <3:

Varför tar du powernaps hela tiden? Oroväckande :/ Tyder på dåliga vanor å kanske nåt som borde kollas upp av läkare eftersom du "behöver" dem så ofta, vet inte om du själv märkt det men det är nästan i varje inlägg skrivit att du ska ta powernap såfort du gjort nåt :( sköt om dej Monia!

Svar: Nåå.. Jag orkar inte leva dehär livet det är helt världelöst. JAg orkar nog göra saker men efter som jag mår så skit inombords efter som jag är mobbad och blir sviken hela tiden. Så man orkar lixom inte att vara vaken. Men tack dsm! Tack för att du tänker på mig vem du än e! ;)
Monia Väisänen

#6 - - Anonym:

Råder dej att försök få hjälp någonstans ifrån. Ett bra ställe jag varit till när jag haft det jobbit e mentalvårdsbyrån i Jakobstad (brevid sjukhuset). Där har de vissa personer som e specialiserade på ungdomar som hjälper en jättemycke när man har de jobbit :) man kan även få medicin som hjälper och man behöver inte känna sej sämre än nån annan för att man behöver det ibland. De e vanligare än man kan tro dessutom men få pratar om de för att de tror att de e ensamma om att ha jobbiga perioder i livet. Man ska int behöv lida då de finns hjälp att fås :) på denhär adressen hittar du info å tel.nr :) https://www.sochv.jakobstad.fi/index.php3?use=publisher&id=1793&lang=1

Svar: Tack! Men jag har redan varit dit och det hjälper inte så mycket.. Jag vill inte äta medicin för jag får inte svalt och jag tycker det är ingen vits. Jag mår lite bättre nu ikväll och jag hoppas den håller i sig. Men tack iaf för tipset. :)
Monia Väisänen

#7 - - Anonym:

De hjälper int på en gång :/ ja var dit i 1 år innan jag märkte att de gjort nån skillnad. Finns nog andra alternativ om du inte kan äta medicin i tablettform. Jag tror du skulle ha det betydlit lättare att orka om du skulle försöka men förvänt dej int att du märker nån skillnad de första veckorna, de tar en tid innan man märker skillnaden. Sköt om dej :)

Svar: Tack.. :) Men skicka mejl så kan jag säga vad det är för problem.. :) Vill inte skriva det här. [email protected]
Monia Väisänen