Paket... :)

Hej.. 
Idag när mamma kom hem så hade hon fått ett meddelande, att ett paket hade kommit till posten :) Så vi körde iväg till Berras och hämtade det! Och gissa vad det var??! ;) Jo... En kamera! Nikon D3200 :) Så jag får börja fotografera mera än vad jag har gjort! :) Tack så himla mycket mamma! <3 Bjuder på bilder sen ska jag sticka vidare :) 
Ses!
Puss och Kram Monia <3

Med kameran var det 2 objektiv. Orginal 18-55mm och ett 55-200mm :)Fredag <3

Hej. 
Fredagen till ära blev en powerwalk. Skönt! Fast jag har öroninflammation, så gick jag ut och gå. Musik i öronen och hoppa i ytterkläderna, och gå iväg :) Riktigt skönt att vara på egenhändigt och fundera och tänka på olika saker. :) På 5km hinner man no tänka en hel del :) 
Nu blir det att sticka vidare på halsduken, som jag började med igår. :) 
Ses!
Puss och Kram Monia <3


Hela dagen i Kokkola

Hej. 
Har nyss kommit hem från Kokkola. Har ju som sakt varit där hela dagen med älskade mamma. Blev lite shoppande :) Först åkte vi till Clas Ohlson. Fick köpt en hängare att sätta upp på dörren :) Sen gick vi och kollade runt i olika butiker på kläder men köpte inget sånt. Sen blev det halpa halli :) Köpte två glasburkar som jag har sökt efter länge. Så i stället får dedär vita som jag hade förr på sminkbordet blev de dem i glas. Sen åkte vi till Biltema. Köpte ett headphones, klädpåse och en tändare därifrån. Sen på prisma så köpte jag tre olika sorters tesmaker. Så nu har jag en stund framåt. :) Och på minimani så köpte jag också te. Fast i en annan smak. :) Men nu ska jag sluta skriva och istället bjuda på bilder. :) 
Ses! 
Puss och Kram Monia <3
Te från prisma. :) 

Te från prisma (höger) och från minimani (vänster) 

Glasburkarna från halpa halli (4€)

Klädpåse från biltema. (1,99€)

Tändare från biltema. (2-4€)

Hängare från Clas Ohlson. (3-5€)


Headphones från Biltema. (9,99€)

Visa fler inlägg