Dagen när allt går åt helvete...

Hej!
Idag blir det inget positivt inlägg..
 
Idag har allt gått fel från jag vaknade, jag var trött, orkade ingenting. Jag började på med kriterierna från skolan men kom till andra rutan och allt gick åt skogen. Jag vill inte, kan inte, orkar inte och framför allt kan jag inte göra det när jag mår skit.. Hela den här dagen är som ett helvete.. Jag har knappt ätit något, mår allmänt dåligt. Jag vill bara bort jag vill inte vara här mera.. Jag orkar inte mera... Käns som att jag är en plåga för andra och att jag plågar mig själv. 
Jag vill inte ha nån mat, ingen vätska, jag vill bara ligga i sängen och kolla upp i taket, vill bara drömma vitt och att ingenting skulle hända. Jag orkar inte med mig själv, jag får ingen energi att göra något eller att se nått... Jag vet att alla har svakor och att man behöver de, men det känns som allt bara åker neråt och ingen kan komma och lyfta upp mig, snart börjar väl jorden ramla ner på mig. Snart ligger jag där i ett helt mörkt svart rum och ingen kan hitta mig. Allt är mörkt och kallt och jag hör massa ord, meningar, rop och skrik. Jag hör de men vet inte vad de skriker på, kanske det är jag som ligger här någonstans och bara är? 
 
Ja det är så jag känner idag, jag ramlar bara mera ner och ingen kommer och hjälper mig. Jag vill det skall hända något spontant som gör att jag kan leva vidare.. 
 
Imr, är det måndag igen och vi ska till skolan, redan kl. 9. Jag förstår inte hur jag skall orka. Jag får ju träffa mina klasskamrater som jag har saknat som jag vet inte vad! <3 Men jag orkar inte med något skrivande eller sitta och fundera... Jag vet ändå att jag kommer drömma mig bort och hamna i andra tankar. Vad? Det vet jag inte men jag känner det på mig.. Hoppas nån kan väcka mig från det! 
 
Ses!
Puss och Kram Monia <3 

Hur dagen gick? :)

Hej!
Idag har jag varit riktigt duktigt, tycker jag själv iaf! :) Har hunnit varit till nykarleby och hämtade virke till hjulbastun. Sen när vi kom hem så fick jag nå fnatt och började ficka en julkrans av granris och äpplen, blev riktigt snyggt. Bjuder på en bild ikväll men ska nog ta bättre imr i dagsljus. Kommer också visa bilder hur det ser ut nu. 
Imr vet jag inte vad jag ska göra men får se. 
Sen ikväll blir det lillajulsbastu och sen ska vi äta något gott :) 
Ses!
Puss och Kram Monia <3

tomteluva, kyrka och stan :)

Hej!
Idag på dagis har det varit riktigt mysigt och härligt lillajulsfirande :) Alla hede vi tomteluvor och fick äta god tomtegröt och nybakad limpa.. Mmm.. Säger inget annat :) Vi var också till kyrkan med alla barnen och vilken julstämning jag fick :) Och så fick jag ju se gamla skolan som jag inte har sätt på länge och jisses vad vissa har växt! :O :) 
Så det blev mycket mys och tomte inspererat idag.
 
Sen när jag hade slutat för dagen stack vi iväg till Jakobstad, där jag fick köpt mig tavelramen jag behövde, och lite små saker. :) Får se om jag får gett den där julklappen nå :) Slutresultatet blev iaf riktigt bra. Men nu ska jag ta det lugnt tills det är bastu och sen blir det att kolla en film. Blir en myskväll för mig själv och katten :) 
Ses!
Puss och Kram Monia <3 
Visa fler inlägg