Skola, gym och små prat.

Hej! 
Idag har skoldagen gått snabbt. Hade husligekonomi så vi fick fixa nå soppa och paj till efterrätt. Så himla gott! Sen efter skolan så gick jag till Attes modul och fixade en uppgift som skulle vara in först om 2 dagar ;) Men ja.. Sen blev det innebandy och gym. Riktigt skönt att få röra på sig! :) Sen ikväll var jag hos Atte igen så hon fixade flätor åt mig ikväll som jag ska ha imr på fotograferingen.
Men ja.. Nu ska jag ta och börja avrunda dagen! 
Ses!
Puss och Kram Monia <3En helt vanlig men ändå ovanlig

Hej!
Idag är det då måndag och det har hänt en hel del saker. Jag klarade hygienpasset :D Mår hur bra som helst och jag har fått nya underbara vänner. Men ska börja från när skolan slutade. Jag, Anne, Jenny och J gick till korsnäståget och filmade massa så filmsnuttar! :) Riktigt skoj! Sen efter så gick jag över till Atte för att vi skulle göra en skoluppgift. Ja det händer ju lite olyckor här och där och ikväll var det en brödrost som gick åt skogen.. Behöver inte skriva mer än det. Sen satt vi pratade om vad som har hänt! Så ni vet finns jag alltid om någon behöver tröst! :') Sen nu ikväll hade jag tänkt gå i duschen. Men jag tar det imorgon på morgonen istället! 
Hoppas ni har det bra!
Ses!
Puss och Kram Monia <3

Nu är det vasa igen! :)

Hej!
 
Nu sitter jag igen i bussen, Och är på väg till Vasa. Får se vad den här veckan bjuder på? :) 
Imr blir det iaf hygienpass för mig och den här gången ska jag klara det! Och så ska jag fixa nå grupp arbete med Atte och sen blir det duschen och lite dator sittande. 
Tisdag så vet jag inget speciellt, förutom att det blir gym och innebandy på kvällen, blir också att Atte ska fixa flätor åt mig :) 
Onsdag blir det skolfotografering så då ska man vara snygg och ha smilet på! :) Får se vad jag sätter på mig :) Och hur jag sminkarmig ;) 
Sen på kvällen blir det gym och så blir det duschen igen och Atte kommer och fixar flera flätor åt mig :) 
På torsdag så ska jag ta och städa och packa tills jag ska hem på fredag :) Och så kanske mamma och B kommer och hälsar på :) 
På fredag blir det igen att sitta i bussen tillbaka hem. På lördag blir det kalas för lilla W som redan fyller 1 år :O <3 Farsters gullunge! :) 
Sen igen på söndag blir det att åka till vasa :) 
Hoppas ni får en bra vecka framför er! 
Ses!
Puss och Kram Monia <3
Visa fler inlägg