Syskondag.

Hej!
 
Nu är man då hemma från syrrans :) Har haft riktigt roligt med pulkaåkning, god mat och mys med bebis och småbarn :) Älskar att vara moster och faster <3 
Så tack till er älskade syskon <3
 
Ikväll blir det att hänga upp kläder och sen sätta i en ny tvättmaskin. Ska också sitta här och slö surfa och sen ska jag försöka börja sova :) 
 
Imr blir det att åka med 19 bussen till vasa och väl där så ska jag bara ta det lugnt och packa upp kläderna som är tvättade och äta något smått. Ska sedan på måndagen och handla för har inte hunnit nu så.. Men nu ska jag njuta av musik och kolla genom FB :) 
 
Ses!
Puss och Kram Monia <3 

Sovmorgon på en lördag!

Alltså, det kan ju inte finnas nå bättre än att ha sovmorgon på en lördag? :) Idag tog jag en lång sovmorgon och sen blev det en dunder frukost :) 
 
Idag ska vi till Munsalagården på nå soppa och efter det ska jag till lokalen i Monå, för att vi har revyövning :) Sen ska jag och brosan sticka iväg till syrrans och vara där med allt barn vimmel :) Kommer bli mycket bus idag har jag på känn :) Kommer vara skönt att få slippa med kvalitets tid med brosan och syrran en stund. Har inte haft det på länge så det är nog dags :) 
 
Sen ikväll blir det att tvätta kläder, kolla tv och kanske packa tills imr :) 
 
Men nu ska jag ta och kolla liter här på nätet och sen ska jag gå ut och kolla om jag hittar nå grejs till internatet :) 
 
Ses!
Puss och Kram Monia <3 

Torsdag och bästa blir 17år

Hej! 
Idag har skoldagen gått fort. Imorse sjöng vi också för Anne som fyller 17 idag! Så stort GRATTIIS till dej! <3 

Har också idag varit till gymmet med Atte och fick äntligen börja med vårträningen. Så nu gäller det att bli stark! ;) Sen när man kom hem från gymmet så var det dukat bord med mat som underbara Anne hade lagat! Tack igen! <3 
Och före jag och Atte åkte till gymmet så hade vi plättkalas för de som fyller nu i helgen, Grattiis till er! :) 

Nu ikväll sker det inte mycket. Ska packa lite till tills imr när man åker hem igen och sen kanske ta och dricka en tekopp och ta det mera lugnt! 
I helgen kommer det inte att hända mycket. Förutom att jag ska på revyövning och sen får jag se vad jag gör. Ska väl och handla tills jag åker tillbaka hit till Vasa. Ska ju fira Anne på måndag nästa vecka med tortillas och fastlagsbulle (semla) till efterrätt. Kommer bli så härligt! :) 
Nu ska jag ta och bjuda på bilder och sen ska jag ta och läsa lite. 
Ses!
Puss och Kram Monia <3
Visa fler inlägg