Kvällen :)

Go kväll!

Ikväll blev det gym ca 1h med Atte. Sen kom massa karar/pojkar dit, men vi var där för det. Sen gick hela gänget till gymnastik salen där vi spelade innebandy i 2h :) riktigt skoj faktiskt. Och idag var vi också fler personer än det någonsin har varit :) 

Och ikväll blev det en dusch och något smått ätande, men snart börjar nog det bli dags för sängen, för John blund börjar komma.
Ses! 
Puss och Kram Monia <3


Godmorgon världen..

Igår kom en kompis hit till Vasa och sen åkte vi ut och köra. Satt och pratade av oss och hade roligt.. Gick o sova runt 2 tiden. 
Sen i morse var det inte alls svårt att vakna. Steg upp och sen efter att jag hade sminkat mig klart så började jag väcka Jenny. :) 
Och nu sitter jag utanför hälsovårdaren för att jag ska ta den sista sprutan för twinrix. Sen blir det att bara ha 2 timmar idag och så slutar man.. :) Men vad ska man göra ikväll då? Kanske det blir innebandy eller gym, måste kolla. :) 

Men nu ska jag ta och vänta vidare och sen gå till klassen. 
Ses!
Puss och Kram Monia <3Kalas x3

Hej! 

Igår efter maten började jag, brosan och W åka mot syrrans. 
Det var nämligen kalas för alla mina syskon där. Iaf de som fyller i mars. :) Blev bjuden på tårta, piimäkakku, tacopaj och massa annat gott. 
Sen när vissa hade åkt hem så tig vi och började laga mat, tvillingarna ville vara med o hacka sallad så, där stogjag med och skar. Riktigt dutika pojkar :) 
Till sist före jag och brosan åkte hem, var vi ut och tog lite frisk luft :) 

Sen på kvällen blev det bastu och tv-tittande. Blev också en ganska tidig natt :) 

Ses!
Puss och Kram Monia <3


Visa fler inlägg