Helgen!

Hej, ja i helgen hände det mycket. På lördag så vaknade jag tidigt och hjälpte till att sätta upp ljusbelysningen på utsidan, sen så lagade jag mat. Sen efter maten så kom mam hem från jobbet och då åkte vi till brosan och bytte nå gardiner. Efter allt så åkte jag iväg till Jeppis. Var först med Eela och venessa en stund, sen kom Ecki och Kim dit så då satt jag och pratade med dem en stund. Sen runt 20 tiden kom J som jag skulle ut och köra med. Åkte via korvgöranskebab och åt, sen körde vi runt i stan en stund och sen skulle hans vänner till baren så vi körde de dit! :)
Riktigt härlig kväll med andra ord! 
Och nu idag så har jag inte gjort mycket. Åkte med bussen hit till internatet och ska snart prata med Eela och sen ska jag väl gå o sova i tid :)
Ses!
Puss och Kram Monia <3


Torsdag och överraskningar på gång

Hej.
Idag har min dag varit riktigt bra! Började redan bra från morgon.
Fick veta en sak som kommer bli överraskning åt er sen senare ;)
Och moddeprovet gick också riktigt bra, sen engelska förhöret gick också bra.
Så det år bara positivt nu just :)
Ikv blir dett att åka iväg med Eela till ABC och sitta där en stund och prata, är så glad att hon och jag har hittat varandra ❤️
Sen imr så hinner jag hem med 14.15 bussen. Sen på kvällen blir det att hjälpa mamma att sätta upp julbelysningen i vardagsrummet.
Ses!
Puss och Kram Monia <3
Onsdag

Hej.
Idag har skoldagen varit riktigt rolig. Hade först samhällslära, börjar fatta mera om vad ämnet handlar om :)
Sen blev det modersmål där vi bara hörde på olika föredrag. Sen mitt i runt kl. 10 så var vi på lucia övning som gick riktigt bra. 
Sen sist var det matte, mitt humör släppte där lite men sen blev det bättre. När jag kom till internatet så städade jag och försökte få det snyggt här.
Sen ikv så ska jg umgås med Eela, Madde M.fl. :)
Sen imr taggar vi för torsdag och snart helg!
Ses!
Puss och Kram Monia <3

Visa fler inlägg