Hata sig själv?

Kan man det? 
Jag tror att man kan det iaf. 
För nu hatar jag mig själv riktigt ordentligt. Hatar allt. MIN kropp, MITT hår, MITT humör, MINA tankar.. Helt enkelt jag HATAR hela mig sjölv..
 
Jag känner nu just att jag sviker folk, ignorerar folk, beter mej skit, orkar inte med någonting och att allt bara skiter sig.
 
Jag orkar inte mera med mej själv. Aldrig håller ett vänskapsband länge. Det finns undantag men nu just är det mitt eget fel.
OCH JAG HATAR MIG SJÄLV FÖR DET!
 
Mina känslor är blandade och blivit till en ända soppa och jag får inte upprätt någonting, jag mår skit ena dagen, jag mår bra andra dagen. Jag älskar mej själv sällan och jag hatar mig alltid. 
Jag gör alltid fel, får bara negativt mot mig.
Fast jag gör rätt så blir det fel.
Jag vill alla väl men ändå får jag bara skit tillbaka. Jag orkar inte se glad ut hela tiden.. Det tar på mina krafter att bara ha ett fakesmile på hela tiden.
Och ALDRIG får jag frågan hur det är.. Det är bara jag som frågar av andra "Hur är det?", "Har det hänt något?", "Vill du prata om det?" 
Aldrig får jag den frågan.. Och OM jag skulle få den så skulle jag automatiskt säga att jag mår bra. För att inte andra ska beskymra sig i mej. Jag är bara liten och nu just känns det som att jag inte är värd något. 
Och jag vill hellre att folk ska må bättre än mig.
Jag vill bara ha en kram och någon som säger allt ordnar sig. Men den kramen har försvunnit och igen vill säga att allt blir bra...
 
 
 
Sällan man ser mig sådär glad:
 
#1 - - Anonym:

Monia, om du bara visste hur många som har känt såhär någongång i deras liv. Du ska veta att du inte är ensam. Det ända du behöver är en knuff i rätt positiva riktning. Ta en tankestund och fundera riktigt noga på varför vänskapsband inte håller. Egentligen så tror jag att du vet det redan fast du kanske tror att det är omöjligt att fixa till det. Men det är inte det, hitta felet i varför inte vänskaper fungerar och tving dig själv att ändra på det. Kom ihåg: Efter regn kommer solsken.

Svar: Mm, jag vet varför de int håller, men då inte folk inser när de ljuger och man sedan får reda på sanningen.
Monia

#2 - - Anonym:

Hej, känner igen mig mycket i de du skrev, ifjol denhär årstiden hade jag exakt samma känslor och tankar, blev jag skjukskriven för depression och fick remiss till psykolog, var väldigt skeptisk men de något av de bässta jag gjort, fick prata ut och gråta. Rekomenderar att du tar kontakt me läkare eller derekt med psykolog. Kämpa å ge int upp! :)

Svar: Tack ☺️ He bättre bara jag får umgås med mina vänner som ja kan lita på ☺️
Monia

#3 - - Anonym:

Vänner kan hjälpa till mycket , JA, men inte tillräkligt för att förstå och göra dig hel! En psykolog vet hur de ska svara och göra ! De kämpar för att du ska må bra! Vänner bara lyssnar med ett halvt öra och kan de verkligen hjälpa dig? Ring och prata med en psykolog/läkare eller skolhälsovårdaren i din skola kanske vet hur du ska gå till väga! 😊