Lite av veckan

Hej.
Nu har jag inte uppdaterat på länge igen, men jag har inte riktigt varit så bra iskick. 
På tisdagen var vi ju till högstadiet och det var faktiskt riktigt roligt, träffade många bekanta och gamla lärare. Så stig nog mest och pratade. Och visade förstås upp skolan. 
Nå, onsdagen gjorde jag inte så mycket. 
Men då på kvällen natten kände jag av att jag har något med ryggen och axeln. 
Så jag hade riktigt svårt att ta mig upp ur sängen, och att stiga upp från stolar och liknande. Så blev en vända till HVC till en läkare. Där hon konstaterade en nerv och muskle i kläm, så läkaren skrev ut muskelsmärtstillande. Men sen så åkte mamma och jag till en bekant som är massör som också kollade min rygg och hon sa att jag inte alls ska böja mig neråt. För då kan jag får ryggskott, så man kan säga att jag hade början till ryggskott.
Men de där tabletterna gjorde så att min mage blev riktigt dåligt, och dett tydde på att det var de jag reagerade på. Så dit for de tabletterna åt skogen.
Sen på fredagen så var jag ju till tandläkaren och väl där blev det grundlig undersökning och 1 hål lagades. Så då behöver jag inte alls till tandläkaren på en längre tid :) 
Nu i helgen så umgås jag med ❤️ Och ska bara ta det lungt och ha myskväll, iaf ikv när det är söndag och det inte finns något att göra :)
Ses!
Puss och Kram Monia <3


Tisdag och 8 dagar ledigt

Hej.
Äntligen är det tisdag och jag sitter nu just i skolbussen påväg till Nyykaabi. Där jag ska vänta hos en kaveri tills vi åker till mitt gamla högstadium. Väl där så ska vi "visa" upp YA från pedersöre. 
Kommer bli riktigt roligt och jag är faktiskt riktigt taggad till att åka dit och kolla, och vissa vad härlig utbildning vi har :)
Sen ikv ska jag bara ta det lugnt och chilla. Sen onsdag och torsdag så vet jag inte alls va jag ska göra :/ Men säkert får jag använt tiden på något sätt. 
Sen på fredag blir det tandläkaren kl. 10 och sen så åker jag iväg till ❤️ Och är där tills jag ska till skolan på torsdag. 

Men nu ska jag sitta här och lyssna på musik.
Ses!
Puss och Kram Monia <3


Tagga för måndag...

Hej.
Jag är inte alls så taggad på denna vecka som kommer. Har först skola imr och på tisdag. Och så har jag något evenemang jag ska på från skolan. Som är i mitt gamla högstadium. 
Sen på onsdag och torsdag så kommer jag en del jobba eller så åker jag med mamma på en mamma&dotter dag. Sen på fredags morgonen ska jag till tandläkaren. Har inget obehag eller något liknande men, det är 2 år sedan sist jag var till tandläkaren :D 
 
Men ja, Nog ska jag klara av denna vecka också. Sen har jag skola först på torsdag och fredag veckan efter detta. Så har igentligen riktigt långledigt :) 
 
Men nu ska jag börja dra mig i säng för imr blir det tidig väckning och iväg till skolan :) 
 
Ses!
Puss och Kram Monia <3 
Visa fler inlägg