Nu får det räcka.....

Alltså nu tycker jag att det börjar räcka...
 
Jag har länge haft problem med min vikt och min kropp, sen lågstadiet har jag hatat min kropp. Jag har sällan velat gå med bikini eller bara i underkläder.
Jag har försökat allt för att få mindre lår, större rumpa och mindre mage.. Men går det nej!
 
Jag har flera kvällar efter varandra suttit för mig själv och tänkt och tårarana har börjat rinna. Jag har alltid fått kommentarer som har förstört mig helt och som jag säkert fick för 10år sen, så finns ännu kvar i bakhuvudet. 
Klart att jag alltid har velat ha den fina smala kroppen, med allt från "the clap" till att ha stor rumpa och bröst till att ha smal och tränad mage.
 
Jag har försökt med allt och inget för att få min dröm kropp. Men då igen får jag en skit kommentar som gör att jag slutar med allt och vill bara bort från denna jord.
 
OCH! Vårt släkt både från pappas och mammas sida är mera "stado på se" vilket innebär att vi alla har svårt att minska i vikt. Men det betyder inte att vi har svagt skelett, nej helt tvärt om! Jag har väldigt "grovt" skelett, som då också gör att jag har mera kilon. 
 
Hela högstadiet så fick jag tillochmed kommentar av hälsovårdare att "do er för feit, do måst gör na åt e"... Tackar väldigt för den. Men när man har försökat allt och inget fungerar? 
 
Har många kvällar suttit och pratat med mamma om min vikt och sagt att jag skulle vilja operera bort mitt fett, speciellt på mina lår. Eftersom jag har mest fått kommentarer så som "DU ska slut ti använd taight byxorna, du sir för jävlo ut och int nan vill si de", ursäkta får man int ha ti kläder man tycker om? 
Och ja, jag har skit bakom min rygg som inte stämmer och som alla sprider vidare. Och att om man säger mitt namn någonstans i Österbotten så finns det bara skit prat.. Jo, säkert! Varsågod tala skit om mig bara, men kolla gärna på dej i själv i spegeln och försök också inse att du heller inte är perfekt.
 
Inte säger jag att du är fet, men kommentera då inte åt folk som ser lite mer "stado ut" att de ser för jävliga ut och att de inte ska visa sig på stan! Man ska få vara precis som man vill och gå i de kläder man vill. Jag vill inte att någon ska gå med mjukisbyxor eller med något liknande för att de fått massa skit om sin vikt och inte vill visa sig. 
 
Så nu ber jag för alla och ingen att kolla på sig sjölv och fråga "ÄR JAG SÅ PERFEKT" Jag vill inte vara elakt men, det finns folk som tagit livet av sig pågrund av massa fula, skita och omogna kommentarer bara för att de är mera "stado".
Visa fler inlägg