Nu får det räcka.....

Alltså nu tycker jag att det börjar räcka...
 
Jag har länge haft problem med min vikt och min kropp, sen lågstadiet har jag hatat min kropp. Jag har sällan velat gå med bikini eller bara i underkläder.
Jag har försökat allt för att få mindre lår, större rumpa och mindre mage.. Men går det nej!
 
Jag har flera kvällar efter varandra suttit för mig själv och tänkt och tårarana har börjat rinna. Jag har alltid fått kommentarer som har förstört mig helt och som jag säkert fick för 10år sen, så finns ännu kvar i bakhuvudet. 
Klart att jag alltid har velat ha den fina smala kroppen, med allt från "the clap" till att ha stor rumpa och bröst till att ha smal och tränad mage.
 
Jag har försökt med allt och inget för att få min dröm kropp. Men då igen får jag en skit kommentar som gör att jag slutar med allt och vill bara bort från denna jord.
 
OCH! Vårt släkt både från pappas och mammas sida är mera "stado på se" vilket innebär att vi alla har svårt att minska i vikt. Men det betyder inte att vi har svagt skelett, nej helt tvärt om! Jag har väldigt "grovt" skelett, som då också gör att jag har mera kilon. 
 
Hela högstadiet så fick jag tillochmed kommentar av hälsovårdare att "do er för feit, do måst gör na åt e"... Tackar väldigt för den. Men när man har försökat allt och inget fungerar? 
 
Har många kvällar suttit och pratat med mamma om min vikt och sagt att jag skulle vilja operera bort mitt fett, speciellt på mina lår. Eftersom jag har mest fått kommentarer så som "DU ska slut ti använd taight byxorna, du sir för jävlo ut och int nan vill si de", ursäkta får man int ha ti kläder man tycker om? 
Och ja, jag har skit bakom min rygg som inte stämmer och som alla sprider vidare. Och att om man säger mitt namn någonstans i Österbotten så finns det bara skit prat.. Jo, säkert! Varsågod tala skit om mig bara, men kolla gärna på dej i själv i spegeln och försök också inse att du heller inte är perfekt.
 
Inte säger jag att du är fet, men kommentera då inte åt folk som ser lite mer "stado ut" att de ser för jävliga ut och att de inte ska visa sig på stan! Man ska få vara precis som man vill och gå i de kläder man vill. Jag vill inte att någon ska gå med mjukisbyxor eller med något liknande för att de fått massa skit om sin vikt och inte vill visa sig. 
 
Så nu ber jag för alla och ingen att kolla på sig sjölv och fråga "ÄR JAG SÅ PERFEKT" Jag vill inte vara elakt men, det finns folk som tagit livet av sig pågrund av massa fula, skita och omogna kommentarer bara för att de är mera "stado".

Så härligt att vara borta härifrån en stund....

Haloj, länge sedan man skrev något här. Har faktiskt tyck om att inte behöva stressa och komma på något att skriva hit. Vilket jag tror att jag kommer fortsätta med, har så mycket med jobbet, mig själv, familjerna på båda sidorna och så vill jag njuta av sommaren :) Nå, säkert funderar vissa av er vad som har hänt den här sista tiden, efter när jag slutade skriva alltså. Det är svårt när det har gått så många månader men det som jag minns ska jag försöka skriva och de som lämnas bort så gör det då. Jag slutade ju skriva i mars, efter att jag hade börjat bilskolan. Jag hade ganska mycket med bilskolan och typ 2-3 körlektioner/vecka. Men jag fick ju iaf körkortet 2 dagar efter jag hade fyllt 18 :) Det var faktiskt riktigt roligt att vara i bilskolan och snart ska jag dit igen, för andra skedet! Nå, på min 18årsdag så stack jag och J iväg till stass och var på puben/krogen, vad ni nu säger. Hade det riktigt trevligt och fick även 1 drink av brorsan som också var i stan. Det är nog så härligt att vara 18 men nu har man insett hur mycket pengar det går till mat, kläder, bensin, räkningar, m.m, m.m. Så nu just jobbar jag för fullt på 75% på ett ålderdomshem där jag trivs jättebra! I juni var jag också på PTM2016 vilket innebar att jag var och kollade på lastbilar i Lillby. Blev också att jag och J var barnvakt åt Wilton. Sen kom också syrran och hennes familj dit. Väl samma datum hade jag och j 1/2årsdag. Det är helt otroligt att tiden har gått så fort. Nå, igår då så var det ju Klacken party och dit åkte jag och J, mötte massa bekanta och blev mycket pratas. Umgicks också med mina och J:s gemensamma kompisar och så var jag också med Eela och Vikki :) Blev sen att åka hem och sova. För idag blir det ett kvällsskifte och sen ska jag med mamma, brorsan och Wilton ner till Nådendal, där vi ska kolla till hur mumintrollen har det. Kommer blir roligt, för det är första gången jag åker iväg till muminvärlden och så får jag lite minisemester också. Nu ska jag ta och laga mat till jobbet och så får jag bara invänta att klockan ska slå så jag får åka iväg. Ses! Puss och Kram Monia <3
Visa fler inlägg