Vad är det som händer igentligen?

Hej.
Nytt år nya tider?
Jag skulle inte säga det allt är som vanligt och jag mår lika skit detta år. Dett känns precis som att alla jag känner är imot mig och bara knäller på mig. Jag har ingen motivation till någonting och vill inte alls mig själv något bra.
 
Nu är det enda som gläder mig nu är praktiken och han jag bor med, han vet precis hur han skall göra mig glad. Klart att vissa kamrater kan va en glädjespridare ibland men det är sällan. 
Nu i dagens läge så tränar jag så mycket jag bara kan, nu dock när jag mår dåligt så äter jag knappt något.
 
Men efter många om och men och tänkande så har jag tagit tag i vissa saker och bestämt mig för vad jag ska och vill göra. 
Först vill jag umgås med folk som ger glädje och som vill ha en vid kaffebordet, de som står mig närmast av allihopa, och ni vet mycket väl vem ni är <3 
Sen vill jag fokusera och börja älska mig och min kropp för den jag är och har, jag har väldigt svårt ännu att inse att såhär kommer jag se ut. Jag vill också va den som kan säga ifrån och våga visa att jag kan och vet iaf något.
 
Nå från det negativa till det positiva. Snart slutar praktiken och man skall iväg till skolan igen en gång i hela 3 veckor sen är det bara praktik som gäller. Så jag kan säga att jag får sista sommarlovet i mitt liv efter de där 3 veckorna det här året. För om jag studerar vidare så blir det nog på vuxen och där finns inget sommarlov :)
 
Jag skall också snart börja söka klänning inför avslutningen/dimessionen, och jag vet percis hur jag vill ha den, det är bara det att hitta den. Och jag vet nog vem som skall vara med som smakråd och säga vilken jag skall ta.
 
Men nu ska jag ta och vänta tills kvällskiftet börjar och sen ikv när jag kommer hem skall jag direkt i säng och sova för imorgon är det morgonskifte och sedan 2 nätter.
Ses!
Puss och Kram Monia <3 
Visa fler inlägg