9 månader!

Hej igen en gång! 
Jag vet inte riktit vad jag ska säga men tiden bara flyger iväg. Eemi är nu 9 månader och 1 vecka gammal. Helt otroligt att han har varit lika länge utanför magen som inne. Och lika älskad från första stund fast det ibland känns som man skulle försvinna genom jorden, då han är så envis och har sånt temperament.
 
Vad gör Eemi nuförtiden då? 
Jaa, det är en hel del. Ibland gör han så jag halft river håret av mig och ibland är han sån mysgris! 
Dehär senaste veckorna har han börjat mer och mer ta sig upp för både vardagsrumsbordet, hyllor och stolar och står där och vissa gånger går han runt/åt sidan, så jag gissar nog att vi kommer ha en som går utan stöd då han är runt året. Men det är bara bra, då får han ju gå på utsidan i sommar. 
Han sover också nuförtiden hela nätter i egen säng i eget rum utan problem. Sen dagtid så sover han bara en tur på 2,5-3h och ibland, mera sällan sover han en kort tur på kvällen, men han smått har börjat vägra göra det. Bara han får dricka en mjölkflaska och mysa lite i soffa runt 17tiden så är han ganska så nöjd tills han skall och sova för natten som är runt 20.30/21 tiden.
Han har ännu aptit för all mat jag har gett honom, så vi fick en väldigt matglad grabb.
Så ja, de går framåt med väldigt fart här hemma.
 
Vad händer för mig då? 
Nå, jag har börjat jobba och trivs som fisken i vattnet. Jag kopplar bort typ allt här hemma när jag är i jobb och så vet jag att både Anssi och Eemi klara sig här hemma då jag är borta. Men troligen i sommar då Anssi har semester så kommer jag ta mera procent så jag kommer då jobba både morgon och kvällar på vardagarna. 
För nu jobbar jag bara kvällar på vardagarna och helgerna kan jag va både morgon och kväll. Och så till hösten tar jag igen lite mera då Eemi börjar dagis. 
 
SÅ livet "mårar åpå" som det ska. Och det är så skönt. 
Hoppas ni mår bra trost detta Coronavirus som härjar på här i världen. Får hoppas det börjar lägga sig så det går att göra något i sommar utan att vara "rädd". 
 
Men nu ska jag ta det lugnt och planera nå saker.
Ses!
Puss och Kram Monia <3 


Visa fler inlägg