8 månader!

Hej!
Igen en gång har Eemi blivit en månad äldre. Och me de så växer han också men raket fart. 

Nå, här i stan så måste man ringa och boka sin tid till 8 månaders kontrollen. Jag gjorde det men de blev sagt att rådgivningen skulle ringa tillbaka när det finn nå tider. 
Mittiallt en dag när jag inte hade planerat nå och bara gick på här hemma och plockade undan så länge Eemi sov, så ringde telefonen. Och det var rådgivningen som ringde och sa att det finns en tid om jag kan komma. Jodå, ja tackade och tog imot. Klart Eemi var inte riktigt 8 månader. 
Så när Eemi vaknade och han hade ätit mat så drog vi iväg till malmska. 
Där blev de ju förstås att vänta, för de var efter med tiderna. Men där var de en mamma jag började prata med och så kom också en mamma från vår mamma barngrupp dit 😊 Så tiden rann iväg. 
Så Eemi var då 9320gram och 71,6cm lång. Men jag tror nog han vaf lite längre då, men han va så envis att slappna av när vi skulle mäta. Så de blev dom de blev 😊 
Vad är det då han kan och gör nuförtiden då?
Ju, han kryper med väldig fart, han förstår mer och mer vad man säger åt honom, han har börjat stiga upp och står med stöd, han kan också sitta en stund för sig själv och leka. 
Han är dock väldigt mammig, iaf på kvällarna. Han ska kliva, riva, dra i håret och jag som inte ibland är på humör med det blir ju lite små irriterad. Och ibland kan Anssi sitta med Eemi en stund så jag får gjort någonting annat än att bara leka. 
Eemi är nu väldigt intresserad av var både katten och hunden är, dock är katten i detta hus väldigt rädd så hon springer iväg när Eemi kommer. Hunden bryr inte sig så mycket när Eemi är nära honom.

Eemi har nu också börjat sova i eget rum. Vilket går faktiskt bra, jag måste dock ibland gå dit och ge tutten åt honom som han tappat. Dock har jag babyvakten där så jag hör precis när han vaknar. Men han sover hela nätterna förutom de korta stunderna jag måste gå in o ge tutten. Men han somnar om direkt.
Han har nu också börjat sova en lång sovtur på förmiddagen och en lång sovtur på eftermiddagen. Så jag får ju gjort en del saker när han sover 😊

Vad mera har hänt då?
Ja, förhoppningsvis börjar jag jobba nu i april, dock så blir det endast kvällar på vardagarna och på helgerna så blir det endel morgon eller kväll. Och så blir det endast 60% jobb.
För vi gjorde en ansökning om att Eemi ska få börja dagis i Augusti. Men Anssi har ju både semester och nå pappaledighet att ännu ta ut, så Eemi får mesta dels vara hemma med pappan i huset i sommar 😊 
Så, nu är det igen en liten uppdatering här, vilket som många förstår blir mera sällan. Men jag försöker så gott jag kan.

Ses!
Puss och Kram Monia ❤️












Visa fler inlägg