Händelser...

Hej! 
Jag ska inte skylla på något nu dåjag har inte skrivit. Jag har bara inte orkat. Och inte överhuvudtaget velat lägga tid på att sitta och skriva inlägg styp i kvarten.
 
Men ja, en del har hänt sen sist!
Nu har vi en 1åring här i huset som är överallt på några sekunder. Eemi började gå när han var 11 månader och 1 vecka gammal. Då började han att ta sina första steg på utsidan. Så sen des har han mera gått än krypit. Och nu har han också mer och mer blivit pappas pojk, att nu är det Anssi som gäller. Och direkt pappa i huset går utanför ytterdörren så har vi en liten här som blir ledsen, just för att han inte fick åka med. 
Eemi är ännu också en allätare förutom ägg. Jag har prövat många gånger men han spottar ut det alltid, så jag tror det är koncistensen som inte han riktigt klarar av. Men allt som innerhåller ägg och han inte vet om det så äter han. 
 
Och för oss vuxna i huset så går det också framåt. Anssi har semester och har redan haft det i 3 veckor av 6. Och jag jobbar på med jobbet, tar extraskiften då jag orkar och kan. Och förstås mina vanliga inplanerade skiften. 
Och snart kommer vi också att gå på dagisinskolning med Eemi. Så kul och spännande tid. Jag tror både för oss föräldrar och Eemi kommer det vara bra, Eemi får träffa mera barn i hans egna ålder och jag och Anssi kommer få in mera rutiner, fast vi nog nu också har rutiner. Ena bättre än andra. Men bara Eemi får mat, sova och leka så då är vi nöjda. 
 
Sen så här det inte hänt så mycket annat än just detta. Förstås har vi nog haft 1 årskalas och liknande men annars, tar vi nog en dag i taget. 
Hoppas ni också har det bra! 
 
Ses!
Puss och Kram Monia <3 
 











Visa fler inlägg