7 månader!

Hej!

Åh va tiden går, de va ju typ igår när Eemi föddes 😭 
Och nu är han redan 7 månader.
Vad har hänt då dehär senaste tiden, vad har han lärt sig? Jadu, en hel del.
För de första har vi nu en som har sån fart på, så jag själv inte hänger med. Han började krypa 6 dagar före sin 7 månadersdag och så kanske för 2 dagar sen insåg jag att han kan ju sitta utan stöd 😊 Så mycket har hänt. Han vill också gå mycket med stöd, så han håller i våra händer och går faktiskt riktigt bra. 
Han har också blivit en liten mysgris, han ska va gullig och va mycket nära då han får och kan och nu ser man också att det är pappa i huset som gäller. Han blir överlycklig när Anssi kommer hem från jobbet och Eemi får va me honom😊 
Dock blir han så sur och arg när han inte får ha vissa saker som han skulle vilja ha, så som våra telefoner, hundens leksaker och liknande. Han vill också mer och mer utforska alla rum i huset, så han får så ofta som möjligt vara med över allt.
Nu förtiden blir det också oftast 2 långa sovturer på dan, ibland kan de bli 3. Han sover ganska bra på nätterna. Han vaknar ibland 2 tiden och har tappat bort tutten och sen runt 6-7 tiden och då går vi oftast upp eller så myser vi en stund i våran säng.
Men livet rullar på som vanligt. Ena dagen bättre än den andra.

Men nu har jag en lilleman som vaknat så ska börja på med rulliansen igen en gång.
Ses!
Puss och Kram Monia ❤️