Vappen och ledig.

Hej! 
Idag är det då vappen. Eller valborgsmässoafton, idag är jag ledig men eftersom jag ska till Jennys så lämnade jag hit i Vasa. Så fick ha en ordentligt sovmorgon idag, nja 1 timme iaf. Sen var jag i duschen och så sen efter så gick jag och åt mat till matsalen :)
Ikväll blir det att åka på Waasa cursing och kolla lite. Sen blir det kanske hoviska.. Måste se sen. Men umgås med Jenny det ska jag iaf :) 
Men nu ska jag ta det lugnt tills 14.15 tiden då jag och Jenny åker till hennes. 
Ses!
Puss och Kram Monia <3


Tisdag som jag trodde var onsdag

Hej.. 
Idag har jag varit hemma hela dagen.. Kände på mig att redan på måndagskvällen att jag var lite sjuk. Så jag stannade hemma idag. Hade ingen röst, hostade stup i kvarten och näsan bara rann. Men orsaken till allt var allergi alltså pollen allergi.. Så ikväll kom mamma och B och hämtade cykeln för att jag inte behöver den mera. Så då hade hon fixat allergimedicin. 

Sen idag/ikväll har jag varit ut och gå sen var jag på innebandy och tog det lugnt :) 
Så blev det duschen och snart blir det att krypa till sängs. 
Ses!
Puss och Kram Monia <3

Igår och idag...

Hej! 
Igår åkte jag med bussen till Jennys, där vi skulle göra hårinpackning med kokosolja. Hade ganska kul åt varandra när vi satte fruktpåsar på huvudet :D 
Håret blev faktiskt riktigt bra.. Förutom att det blev lite ljusare.. Iaf hårutväxten.
Men ja det gör inget. 
Jenny och jag hade sovmorgon så vi steg upp runt 07.45 och fixade oss färdigt. När vi kommer till skolan så började jag först efter maten så jag gick till skolan och åt mat. Sen gick jag till C-huset där vi skulle ha timme.. Då kommer 2 lärare och sa att den lärare vi skulle ha var sjuk.. Så har inte haft någon skoldag idag.. Har bara umgåtts med E och C. Sen har vi bara lallat runt igentligen. Nu ikväll blir det att dricka te och försöka hålla sig frisk. För jag känner att jag börjar få sjuk hals.. :/

Ses! 
Puss och Kram Monia <3

Visa fler inlägg