3 månader och 4 månader!

Hej!
 
Alltså det var så länge sen jag gjorde någon uppdatering hur Eemi utväxlas. Och jag har helt bort 3 månader... Men vad jag minns från hans 3 månader så ville han mera och mera var på golvet och kolla på sakerna i sitt gym. Och sådär smått började han ligga på sida och ville vända sig men kom inte så långt. Och just vid 3 månader så började jag med att ge potatis och morot åt honom och han älskar det. och en stund efter började jag med att ge fruktpuré på eftermiddagen när han har sovit sin längre tur. Och han var vid rådgivningskontrollen 30.9-19 så var han 6590gram och 63,6cm lång, han fick också vaccin som han endast blev trött av. 
3månaders bilden!
 
Nudå 4 månader.
Nu idag var vi till rådgivningen så var han 7700gram och 67,1cm lång så han har nog växt, dock är det ju 1,5 månad sen vi var sist. Och nu var det också läkarbesök och han utvecklas bra, hjärta och lungor är också bra och växer som han ska så det är inget att klaga på. 
 
Vad gör han nudå då han är 4 månader? 
Jo, han vänder sig från rygg till mage utan problem och pratar, skrattar och följer med om man har honom att sitta i famnen. Han sitter i matstolen utan problem dock har jag en filt mellan honom och stolsbrickan, för det är så stort utrymme där ännu. Och som sagt han är matglad grabb, så han äter typ allt han får smaka på. 
Han äter nu vanlig havregrynsgröt med äppelpure på morgonen runt en 7.30 tiden och sen sover han och när han vaknar efter 1-1.5timmes sömn så får han vara på golvet en stund och jag börjar ställa inför att han skall på äta potatis och morot, som han då gör runt 10.30/11.00 tiden. Då är han igen vaken och kanske är på golvet eller om vi måste iväg och handla något så gör vi det då. För igen runt 13.30/14.00 tiden blir han trött och ska sova sin andra långatur som är allt från 1timme till 3,5 timme. Och då när han vaknar efter det så får han äta lite fruktpuré och busa med sin pappa som har kommit hem från jobbet. 
Så ofta det bara går har jag honom på golvet så han får utvecklas och upptäcka saker. Vilket han gör varje dag, i mängd och massor. 
Han är också så glad och vill vara social. Han försöker alltid, och då menar jag ALLTID charma folk som pratar med honom eller har honom i famnen. Men han släktas både sin far och mor i det sammanhanget. Men om någon är för hastigt framför honom eller han inte har fått se vem det är klart före man ger över honom i någons famn, så ser man att han nästan börjar gråta, men då brukar endel Anssi eller jag säga att vi nog är där med honom fast inte han är i vår famn och kanske inte alltid ser oss.

 
Hur är det med mej då? 
Jodå, riktigt bra! Ska börja träna nu igen efter en ordentligt lång paus, motivationen har inte riktigt funnits. Men nu, ska bara hämta nyckeln till det nya gymmet jag skall börja vara på och sen försöka få in 3 pass per vecka på 1,5 timme. Så anssi och Eemi skall få far och son tid. Och jag ska få min egnatid.
Och här hemma sitter jag och söker insperation om hur vi skall laga om gästwc och sovrummet brevid och förstås köket. Men den insperationen är väldigt långt borta nu just, fast jag skulle vilja få gjort det. Och samma sak med att få flyttat väggen mellan vårt sovrum och nuvarande klädrummet, så jag och Anssi skulle nån gång få en garderob i vårt sovrum.
Men det måste finnas pengar för det också!

 Vad har mera hänt då?
Ju, häcken har blivit nerklippt.
Vi har firat farsdag som också var såklart Anssis första. Med kaffe och dopp vid Anssis mommo och moffa.
Första snön har kommit och är snart igen borta.Annars går vardagen på som vanligt☺️









 
Ses!
Puss och Kram Monia <3 


Visa fler inlägg