Vad har hänt den senaste tiden?

(null)

Hej! 
Igen en stund sen sist ☺️
Men hör har det hänt en del. Vi har varit på en helt underbar gravidfotografering, och Michaela Fagerudd fotograferat. 
Vädert var kanski inte på vår sida, men det blev helt magiska bilder ändå 😍 

Sen har också jag blivit 1år äldre, vilket är både negativt och positivt. Jag tycker faktiskt om den ålder jag är i nu just. Skulle kunna stanna resten av livet i denhär åldern. 
Nå, när jag fyllde år så blev det förstås kaffe med anhöriga. Vädret var fint och det som jag mest önskade var just detta, att vädret var bra och vi fick umgås med familjen. Och så fick vi, Anssi och jag en gemensam present, efter som det är typ 3 veckor mellan våra födelsedagar. Så det är ju lika bra att vi får något gemensamt och det blev en gasgrill till terassen. 
Sen vet jag också vad jag ska köpa åt Anssi sen. För det har han sagt många gånger att han vill ha. 

Sen var vi idag till rådgivningen, märks att det börjar vara på slutrakan där, för det är mycket fundering på förlossningen och hur tiden efter kommer vara. Jag är ännu väldigt spänd på när denhär lilla vännen i magen vill komma till världen! 
Och den lilla växer som den ska och har nu lagt sig med huvudet neråt. Och hjärtat slår som det ska och han sprakar och visar att han är vaken mellan varven. Så underbar känsla att veta att han lever!

Längtar i mängder!
(null)


Och inte med det så har också jag blivit överraskad med babyshower 😍
Alltså lång historia kort.
I söndags på morgonen så åkte jag iväg till mammas för att vi skulle till monå på plantloppis, just för att träffa gamla bekanta och för att jag har sökt efter jordgubbsplantor.
Vi fick allt vad vi behövde!
Runt 15.30 tiden började jag åka från mammas. Jag skickade åt Anssi och frågade var han var och han var hos Ville. Och Villes mamma hade fyllt år så hon hade kaffekalas. Så jag blev typ halft bjuden dit. Så jag åkte dit och drack kaffe, åt tårta och pratade om typ allt. 
Efter kalasandet så åkte vi hem. Vilket sen Anssi tyckte att vi skulle åka till hans moster, GÅENDES! Det är länge sen jag hörde att vi skulle åka dit gåendes, men inte gjorde det något. Solen sken, vi tog hunden i kopplet och Anssi tog sin cykel och vi började gå ditåt. 
Väl där tyckte Anssis moster att hon skulle kunna sköta om Hampus en stund, så blev det också. Vi lämnade honom där och vi började gå tillbaka hem. 
Väl här hemma suckade jag tungt när vi kom hem. För en promenad som tar vanligt vis 10-15min tog typ 30min. Och jag är inte så liten och smidig mera. 
Och här hemma så sa Anssi att jag skulle gå och kolla så terassdörren var låst, nå jag la huvudet på sen förbi skåpet och såg att den var låst och sa det åt honom. Men han insisterade att jag skulle ta och GÅ och kolla så den var låst, vad händer då? 
Jo, blivande farmor, mommo, moster och Martina och Laura var där i vardagsrummet och ropade "surprise". ( Ida kom sen dagen efter för hon han inte) Jag blev helt stimm och visste inte vad jag skulle göra. Och jag är ju lite mer känslig för typ allt nu så jag började ju smått gråta. 
För i vardagsrummet hade de lagt alla presenter och sen hade bakat och fixat med både salt och sött! 
Helt underbart! Jag var så tacksam över just denna händelse. 
Och att de har kunnat hålla det hemligt så länge. Och Anssi som jag bor me har inte sagt ett knyst! Ibland är dehär "karana" duktiga på att hålla tyst om saker och ting!

Är än idag helt otroligt tacksam för att jag har så underbar familj och vänner som gör detta för mej! ❤️ 
Nu ska jag njuta av denhär sista tiden före vi har en liten här i huset! 

Ses! 
Puss och Kram Monia ❤️
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Visa fler inlägg