Jaa, vad ska man säga....

Ja, som rubriken lyder. Här har det inte varit mycket uppdatering alls.
 
Och jag har inte alls nån orsak varför, tror jag har bara inte orkat lagt tid hit. 
Men ja, vi lever och tar en dag i taget här i huset, det mesta är som förr, fast det är Coronatider. 
 
Jag jobbar, Anssi jobbar. Eemi är på dagis, jag försöker hitta en ny bil och resten av vardagen rullar på. 
Jag är dock less på allt detta coronasaken, jag är nog försiktig, tvättar händerna, spritar och använder ansiktsmask men, men... Jag tycker att det smått har blivit för mycket prat om det, den här senaste tiden, för i alla sociala medier, nyheter och liknande ska det alltid skrivas om det, att det igen en gång har kommit flera fall. Jo, de e väl allvarligt men jag är bara trött på det. Men det är väl bara att följa vad regeringen/läkarna har sagt...
 
Ja, kanske ni funderar varför jag söker ny bil? Jo, kort och gott sagt jag behöver inte diesel mera. För jag kör inte så mycket så jag har nytta av det. Och lite också för att passaten är gammal och jag skulle inte orka lägga pengar på att laga upp den bilen heller. Så därför sitter jag typ dagligen och kollar på nettiauto och liknande sidor om jag skulle hitta nån bil som faller mig i smaken. Men då man är "krantto" så är det inte enkelt. Jo, jag vet... Jag ska slippa från A till B men som sagt är man krantto är det svårt att köpa en bil som är "ful" i mina ögon. Och jag har mina prioteringar på vad jag vill ha till/för min bil.
 
Vad mer? 
Jag är smått "lidolös" och skulle vilja renovera något, måla eller bygga nått, men vet inte vad. Och så är det inte riktigt första heller igen en gång jag kan lägga pengar på. 
Ja, och så börjar jag vara smått bebissjuk... Alltså många av mina bekanta/vänner har just fått barn och jag måste nog säga att jag saknar nog lite spädbarnstiden. Men, som jag har sagt åt mig själv så blir det inte ännu något syskon åt Eemi, som jag har skrivit förr så är jag smått rädd att det blir tvillingar. Så jag vill inte heller att Eemi ska vara så liten när han får syskon, just om det kommer 2. Och nu känns det också som att det är bästa tiden med Eemi då han lär sig typ dagligen något och att han blivit mer en som kan sitta och gosa. När han var mindre var han typ inte alls en famnbebis. Men nu har han smått börjat vilja vara i famnen, fasten det är bara 5-10 minuter är det ändå härligt!
 
Så ja, nu är det igen en liten uppdatering här, som jag skrev tidigare så är det inte bloggen jag prioriterar i första hand. Men hoppas ni ändå tittar in sådär nån gång om jag skulle ha skrivit något.
 
Ses!
Puss och Kram Monia <3 
Visa fler inlägg