Sista dagen och barnvakt

Hej.
Idag var det då sista dagen på sommarjobbet. Har haft riktigt härliga veckor där och tackar väldigt mycket, både R och mirka för att jag har fått jobba hos de. Har verkligen fått nya kunskaper och vänner. TACK! 

Sen när jag skulle köra hem så spillregnade och då menar jag det också! Så var helt genom blöt när jag kom hem. Men bytte bara kläder och sen satte jag mej ner och tog det lugnt en stund. 
Sen ikv så var jag barnvakt åt W när brosan skruvade färdigt bilen. Så nu är det bara att besikta :)
Blev lite träning och nu ska jag kolla en film och ta det lugnt och njuta av att jag har sommarlov i en vecka. För på söndag den 9 augusti flyttar jag tillbaka till internatet :)
Ses!
Puss och Kram Monia <3

Trotsålder och kvällen.

Hej.
Efter jobbet blev det liten sovstund. Och sen ringde brosan och fråga om jag kunde sköta W en stund, så länge han skulle skruva Alfan(bilen). Så först åt vi mat och sen tänkte jag att jag skulle gå ut och gå med wilton i vagnen. Men brosan hade vagnen hos honom.
Jag och mitt snabba tänkande så kom jag på att jag tar W i ena hande och trapartraktorn i andra. 
Ja, det slet på mitt tålamod, men till brosans kom vi efter cirka 35 minuter. Som brukar ta runt 15 minuter.
Så att vara ute och gå med en grabb som är i trotsåldern och en trampartraktor är verkligen en utmaning. 
Men sen när jag hämtat vagnen var jag ut och gå en bit extra. Träning 💪🏻 Blev förstås genom blöt, men klagar gör jag inte när jag fick motion :)
Ses!
Puss och Kram Monia <3
Onsdag.

Idag har jag hunnit göra mycket i jobbet. Varit lite överallt. Imorse när jag åkte iväg så behövde jag bara stanna och sta en bild på den fina soluppgången! ☀️ Det var då jag insåg att det är ganska många som missar något så fint varje morgon. 
Idag ska jag ha ett ordentligt träningspass, som ska innehålla cykling och inomhusträning.
Men nu ska jag fixa nå mat och lyssna på musik en stund. 
Ses!
Puss och Kram Monia <3Visa fler inlägg