Lillens dag!

Hej!
 
Så kul att få komentarer och tips på vad jag skulle kunna skriva om!
Fick för en stund sedan en komentar om att jag skulle ju kunna skriva hur lillens dag ser ut, visst så kul!
 
Dock är det lite svårt då vissa dagar ser annorlund ut. Men oftast är de lika om vi inte ska någonstans.
 
Ja, var ska jag börja? Tror jag gör så att jag skriver ungefär tider för som sagt är det inte på minuten allt händer.
 
Men lillen vaknar oftast runt 08.30 och är hungrig och vill få blöjan bytt för den är väldigt full fast jag byter mitt i natten. Lillen dricker ju som sagt ur flaska då jag inte mera har någon bröstmjölk att ge. Så han dricker upp det sista ur flaskan som finns brevid honom och vi myser sådär smått i sängen bara han och jag när Anssi har åkt till jobb till klockan 7.
Så det är morgonmys typ i 30 minuter före jag tar tag i saken och stiger upp och går och byter blöja på honom och lägger på/byter kläder åt honom. 
Sen går vi till köket och då är klockan runt 9 så då får han var i babygymmet en stund för då är han nöjd och glad. Och jag får fixa frukost och mitt efterlängtade kaffe!
 
När jag har ätit min frukost (dock min andra, för måste äta något runt 5 när han är vaken) Så börjar lillen smått kny/knälla och vilja äta mera. Och det förbjuder jag ju inte. Så han äter då tills han är mätt och somnar i min famn. Och därifrån lägger jag honom i vagnen och ställer mig att gå ut och gå med både hund och vagn! Och hunden är faktiskt riktigt duktigt att gå brevid vagnen.
(null)

(null)

 
Då är jag oftast ut och gå runt 5-7km eller 1 timme. Just för att hunden ska få ordenltlig med motion och jag får frisk luft + att jag älskar att vara ute och gå med vagnen. Lillen sover då när vi kommer hem runt 1- 1½ timme till då vi kommer hem. Så jag hinner då göra nå små hemmasysslor, såsom att tvätta/vika kläder, plocka i och ur diskmaskinen, äta (förhoppningsvis) varm mat före han vaknar. 
 
För när han vaknar så ska han igen äta sin mängd mat han vill ha. Och då kan han ligga vaken och då är det också tid för att han får träna att ligga på magen och träna nacken. Då är klockan runt 15-16 tiden och då kommer Anssi hem så han tar oftast lillen då så jag får fixa mat åt oss. 
(null)

 
Sen är lillen igentligen vaken tills runt klockan 18/19 tiden för då sover han igen till klockan 21 tiden. då blir det blöjbyte och jag börjar att försöka natta honom. och han somnar oftast runt 22.30 tiden. 
 
Då sover han typ till 01.00 och då ska han äta igen och så sover han till 4/5 tiden och då blir blöjan också bytt före han äter igen en gång och somnar om. Sen sover han bara till 06.30 då han äter lite till och sover då till 9.
 
Såklart blir ju blöjan bytt då vi märker att den börjar bli full eller att han har bajsat. Så det behöver ni inte vara rädda om att vi inte byter tillräckligt. Och så får ja ju som sagt sova på nätterna. Så jag klagar inte alls.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Och på tal om annat som också hör till lillen är... Att vi nu har kommit på ett namn och planerar för fullt inför dopet! Och faddrarna är nu också bestämda. Så allt börjar vara i sin ordning. Och det är jag så nöjd över! Och på tal om nöjd, hans namn passar honom perfekt! Men skriver sen om det då han blir döpt då vi håller det hemligt för alla. 
 
Hoppas ni tycket om att läsa detta inlägg.
Ses!
Puss och Kram Monia <3 
 

Visa fler inlägg