Ett till år har gått! Välkomnar 2017!

Hej!
Länge sedan sist igen en gång.
Men i detta inlägg tänkte jag skriva om året som gått, eftersom vi börjar snart på ett nytt.
Jag kommer ha facebook och liknande till hjälp då jag inte kommer ihåg allt :) 
 
Men ja vi kan börja från då detta år började, vilket började med en kyss av han jag inte kan leva utan. Så man kan säga att året började bra! Början av det nya året så var jag mest i Esse vid fähuset och lallade och på. Monia Holmströms foto.
Efter en hel del funderingar, olika telefonsamtal och skickande så fick jag byta skola till Närvårdare i Bennäs, och jag kan inte säga annat än att jag trivs som fisken i vattnet. Nya vänner, och bästa vänner, funderingar, skolarbete och liknande som går som jag vill :) Så jag började året på bästa sätt där också. Jag hade länge velat byta men, visste inte hur det skule gå med buss och liknande. 
Monia Holmströms foto.
 
Jag kan också tillägga att jag har fått världens finaste svärföräldrar, svågrar och svägerska. Idagens läge så skulle jag inte klara mig utan de. Och jag kan inte glömma älskade Jeremias <3 
 
Monia Holmströms foto.
Jag försöker också att jobba så mycket det går. Men har funderingar kring att studera vidare efter närvårdare till något helt annat. Jag har funderat, frågat och snart kommer jag nog att inse vad jag vill göra. Men ännu en stund skall jag klara av närvårdaryrket utan problem.
 
Monia Holmströms foto.
Jag blev också bilägare igen en gång. Tänkas att man har ägt 2 bilar redan i sitt liv :D Nå iaf så blev jag ägare till denna pärla som bara rullar och går som klockan. Bästa köpet hittils i år!
Monia Holmströms foto.
Jag klarade också teoriskrivande på första gången och alla övningskörningarna gick som på räls. Kunde inte ha bättre körlärare eller bilskola. (rekomenderar Jakobstads Bilskola)
Monia Holmströms foto.
Och 2 dagar efter min 18årsdag klarade jag uppkörningen på 1 gången. Kan inte vara lykligare än då. Som dyslektier så får man nog vara ganska stolt över sig själv. Och med detta kan jag också säga att jag har kört över 20.000 på 7 månader.
Monia Holmströms foto.
Några veckor efter jag fyllt 18 så bosatte jag mig i Esse, och jag har trivts riktigt bra. Klart det finns positivt och negativt med detta ställe också med, men jag trivs och är mycket gladare. Eftersom folk här hälsar och visar sig vara vänliga mot en. 
Också vid denna tid punkt hade jag fått många nya vänner och de finns ännu kvar med mig. Och ni vet att jag finns för er! 
Monia Holmströms foto.
Exakt 23 juni 2016 så satt jag i tatueringsstolen och fixade min första tatuering. Och det är bästa känslan att få något inristat som betyder något för en! #Syskonskaran.
Monia Holmströms foto.
Umgicks väldigt mycket med familjen och syskonbarnen. Speciellt Wilton. Vilket ledde till att jag åkte med ner till Nådendal och kollade hur mumintrollen hade det. Det var också första gången jag själv var dit och hälsade på. Sen blev det också en snabb visit till min härliga moster och kusinerna.
Monia Holmströms foto.
Monia Holmströms foto.
Monia Holmströms foto.
Sommaren spenderade jag i jobb, fähuset, vid fäboda och sena kvällar. Åh, får bara bra minnen till sommaren med brun hy, klänningar och toppar. Längtar så till denna sommar! :)
 
Monia Holmströms foto.
I september så blev min kusin komfimerad och vi åkte ner till åbo. Det var också då jag träffade min moster för sista gången. <3 Livet kan en snabb vändning.
 
Monia Holmströms foto.
Jag fixade rosa dip dye och bara tog det lungt, jobbade och umgicks mycket med mina vänner!
 
 
Monia Holmströms foto.
Jag hade också en dålig tid på hösten, där det var ångesttankar, kroppshat och hat mot mig själv. men nu idag är jag på god väg till ett positivare liv.
 
Sen på hösten blev det mycket kalas och firande, när alla syskonbarnen blev 1 år äldre :) 
 
Monia Holmströms foto.
Det blev också stor sorg när älskade moster somnade in och en annan bekant somnade in. Ni ska ta och älska och vara med era nära och kära så länge ni bara kan. 
 
Monia Holmströms foto.
Jag fick också ett efterlängtat jullov och det blev också vitt på marken. 
Monia Holmströms foto.
 
Och den här sista tiden har jag hittat många nya vänner, umgåtts med de jag accepterar mest och så har jag fått igång min träning ordentligt och tycker väldigt mycket om att åka iväg till gymmet och dra igenom ett ordentligt träningspass. Och ja, jag har sett många resultat redan efter bara 1 månad i träning.
 
Nu vill jag önska alla som läser, ett riktigt härligt nytt år och hoppas ni får det bra! 
Så nu till er alla från mig... Gott Nytt år! 
 
Ses!
Puss och Kram Monia <3
Visa fler inlägg