Livet rullar och på

Hej.
Länge sedan jag har skrivit något här. Men livet rullar och på och jag har bara mest jobbat. Jag fick sportlov för redan 2 veckor sen, och från det har jag jobbat, umgåtts med familjen, vännerna och J❤️ Har också hunnit med att skriva lite på en skoluppgift och varit till stan och besiktat en bil. Inte min då förstås. 

Sen nu ihelgen så har jag jobb både nu imorgon fredag och på lördagskvällen, så blir mest bara jobbetstecken för mej. Sen på söndag så åker jag och J på Purmorevyn och kollar den. Har länge velat se den och äntligen slipper vi iväg. Sen nästa vecka har jag inget planerat så får se hur det blir. Har ju sportlov då så jag är förhoppningsvis liti ledig så då blir det nog att vara vid ❤️.
Jag vet att jag har blivit sämre på att skriva här på bloggen men ja ska försöka bättra mig. Har som int alls någon idé på vad ja ska skriva om, men snart tar det väl fyr igen.
Hoppas ni har det bra!
Puss och Kram Monia -<3Denna vecka

Hej, denna vecka har varit full av äventyr :D Nä men har jobbat hela veckan och jag trivs ännu där var jag är. Alltså, personalen är glad, föreståndarna är glada, klienterna är vänliga och jag försöker mitt bästa. Nu då har jag både praktik och jobba så det är lite virrigt men jag håller hyfsat bra kontroll på saker och ting. 
Hela nästa vecka blir det ingen praktik utan det blir jobb. 
Och redan i helgen händer det mycket. Ikv kommer ❤️ på söndag så far mopeden iväg till nya ägaren och sen nästa vecka får jag hjälp med bilen av en kompis. Så det går bara framåt nu just. Har också bara 92 dagar till 18 års dagen och så börjar bilskolan om 20 dagar så det kommer gå snabbt dehär månaderna eller våren :) 

Ska snart gå ner och börja på med nå pizza och bastu eldas. Och sen är det bara att invänta ❤️ 
Ses!
Puss och Kram Monia <3


Alla hjärtansdags helgen ❤️

Hej. 
Nu har jag inte skrivit igen men då tyder de ju på att jag har haft fullt upp och det har jag :) 
Nå ska ta o skriva lite om helgen och hur den har varit. 
Först på fredags kvällen kom ❤️ sen på lördagsmorgonen så började vi med att äta frukost och sen ställde vi kusan mot Vasa till YA. För där hade de öppet hus och jag ville dit och hälsa på mina vänner där och för att visa var jag har gått åt ❤️. Väl framme så blev det att hälsa på Eela som jag inte har sett på en stund, sen så gick vi och kollade till vårdklassen där jag lärde mig att picka och hälsade på flera vänner. Efter många om och men så gick vi till lantbruk och skogsmaskin och då sken ögonen på ❤️ Och han fick ju testa på att köra skogsmaskin som han annans aldrig har gjort :D #KörDetVarjeDag 
Sen efter nån timme gått vid YA så började vi köra hem mot Esse igen, med ett matstopp vid ABC i Oravais. 
Sen på eftermiddagen blev det 1årskalas och fähus, så blev en intensiv lördag. 
På söndagen så blev det ordentlig sovmorgon för oss båda. Steg upp först 11 och skulle vara i Jakobstad 12 för att äta lunch i stan med hans släkt. Riktigt trevligt och god mat var det också. Sen så blev det en kaffekopp hos Andi och sen iväg till fähuset igen :) 

Så helgen har varit riktigt bra :)

Och idag var jag då i skolan hela dagen och nu har jag då ledigt eller som jag säger sportlov 3 veckor framåt. Men inte ska jag vara ledig. Jag ska ta och jobba och göra min frivilliga praktik :) 
Så kommer inte vara mycket ledig dehär 3 veckorna. 
Men nu ska jag ta och kolla lite mejl och sen gå och sova så jag orkar upp till skolan imr :)
Ses!
Puss och Kram Monia <3
Visa fler inlägg