Lite av veckan

Hej.
Nu har jag inte uppdaterat på länge igen, men jag har inte riktigt varit så bra iskick. 
På tisdagen var vi ju till högstadiet och det var faktiskt riktigt roligt, träffade många bekanta och gamla lärare. Så stig nog mest och pratade. Och visade förstås upp skolan. 
Nå, onsdagen gjorde jag inte så mycket. 
Men då på kvällen natten kände jag av att jag har något med ryggen och axeln. 
Så jag hade riktigt svårt att ta mig upp ur sängen, och att stiga upp från stolar och liknande. Så blev en vända till HVC till en läkare. Där hon konstaterade en nerv och muskle i kläm, så läkaren skrev ut muskelsmärtstillande. Men sen så åkte mamma och jag till en bekant som är massör som också kollade min rygg och hon sa att jag inte alls ska böja mig neråt. För då kan jag får ryggskott, så man kan säga att jag hade början till ryggskott.
Men de där tabletterna gjorde så att min mage blev riktigt dåligt, och dett tydde på att det var de jag reagerade på. Så dit for de tabletterna åt skogen.
Sen på fredagen så var jag ju till tandläkaren och väl där blev det grundlig undersökning och 1 hål lagades. Så då behöver jag inte alls till tandläkaren på en längre tid :) 
Nu i helgen så umgås jag med ❤️ Och ska bara ta det lungt och ha myskväll, iaf ikv när det är söndag och det inte finns något att göra :)
Ses!
Puss och Kram Monia <3