Vilket härligt väder!

Hej, hoppas allihopa njuter av detta väder nu fast det är lite på varmare sidan ☺️ 
Själv så jobbar jag och njuter där imellan.  (null)

(null)

(null)

(null)

Vad mer har hänt då sen jag sist skrev? 
Jo, vi har målat båda korridorerna/hallarna ljusgråa 😍 Tyvärr har jag inga bilder på "vardagsingången" för jag glömde bort det. Men de bilder ni ser här under är då "finingången" och alla de andra dörrarna är till sovrummen och gästwc som jag helst skulle vilja låsa dörren och inte behöva se, för jag tycker det är smått vidriga färger där 😅
(null)

(null)

(null)

Och på utsidan har vi tagit bort det ena trädet som var framför huset och det blev så himla stor skillnad. Och på backsidan har vi tagit bort en vildhallonbuske och mitt i vildhallonbusken fans det en humlekvist, och jag som älskar när grönväxter klättrar, sen har bi också sådär smått börjar planera terassbygge ☺️ Älskar när idéerna får ta fart! 
😍😍

(null)

(null)
Inte vet jag om jag har något mer att skriva... Eller jo! Nu på lördag har vi ju som sagt förlovningskalas/inflyttningskalas, vilket innebär mycket folk i vårt hem. Men det ända värsta är att jag har inte städat något och troligtvis på fredag ska syrran och jag baka tårtorna 😍 "Allt var no bra ti sist!" Som di pa säg! 
Hoppas ni har det bra i värmen! 
Ses!
Puss och Kram Monia ❤️